Wandelen en fietsen

Het prachtige boerenlandschap rond B&B Gezellehof is ideaal om te wandelen en fietsen, en ook de Meikensbossen en de Vorte Bossen in de buurt zijn droombestemmingen voor wandelaars. Vanuit het Gezellehof kan ingepikt worden op vele fiets- en mountainbikeroutes. Er staan fietsen ter beschikking van de gasten. Wel tijdig reserveren.

activiteitwandelen activiteitfietsenToeristische trekpleisters

Met een rijke geschiedenis en een belangrijke rol in de Wereldoorlogen heeft Tielt heel wat te bieden voor toeristen. Vooral de Halletoren, die erkend is als UNESCO-werelderfgoed is een absolute aanrader.

 

Daarnaast ligt B&B Gezellehof op slecht twintig kilometer van Brugge en Gent. Ideaal voor een culturele daguitstap of een dagje shoppen.
De Grote Oorlog

De gastenkamers van B&B Gezellehof vormen een ideale uitvalsbasis om de Westhoek te verkennen en om de vele tentoonstellingen en sites te bezoeken waar de Eerste Wereldoorlog in alle hevigheid heeft gewoed.

herdenkingwoii herdenkingwoii-03 herdenkingwoii-02Fietsarrangement

Verken het prachtige Molenland met het gevarieerde aanbod aan fietsroutes. Geen fiets meegebracht? Geen probleem: er staan vier fietsen ter beschikking van de gasten. Na uw fietstocht kunt u heerlijk ontspannen in onze sauna of jacuzzi.

fietsarrangement01 fietsenarrangement02Oplaadpunten elektrische auto's

Er zijn twee oplaadstations voor elektrische wagens op de parking van het Gezellehof beschikbaar. Deze service voor onze gasten is gratis.